Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αττική την 1η του Απρίλη...

Παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Απρίλη στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης οι συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ∆ΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΟΤΑ ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ.

Απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλους τους συνταξιούχους. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά στους δρόμους του αγώνα και διεκδικούμε τα δικαιώματά μας που τα έχουν τσακίσει οι πολιτικές που εφαρμόζονται με βάση τις εντολές της ΕΕ και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, τα προβλήματα μένουν. Η ζωή μας χειροτερεύει παντού και από την υποβάθμιση παροχών Υγείας. Απορρίπτουμε τα ψεύτικα διλήμματα, το φόβο και τις ψεύτικες ελπίδες, προσφιλή τακτική των κυβερνήσεων.
Δεν είμαστε επαίτες και δεν δεχόμαστε να ζήσουμε με τα ψίχουλα που τάζουν στο λαό.
Απαιτούμε τώρα την άμεση καταβολή του δώρου Πάσχα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας:
  • Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί αντιασφαλιστικοί φορομπηχτικοί νόμοι.
  • Να αποκατασταθούν όλα μας τα δικαιώματα που έχουν σφαγιασθεί μισθολογικά, ιατροφαρμακευτικά, κοινωνικά.
  • Αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις μας.
  • Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Δεν δεχόμαστε το διαχωρισμό των συνταξιούχων σε ρετερέ και υπόγεια. Απαιτούμε την καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης για όλους γιατί τις έχουμε πληρώσει μια ζωή με αίμα και κρατήσεις».

 Αναδημοσίευση από 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.